Bratara anti-tantari

bratara anti tantariBugslock este brandul aparut prima data pe piata din Romania in anul 2010 si care a cucerit consumatorii prin simplitate si eficienta.

Brandul Bugslock produce bratara anti-tantari, produs creat pentru respingerea ţânţarilor si a altor insecte ce se hranesc cu sange, cu aroma naturala 100%. Este un produs cu o formă creativă care împiedică ţânţarii să se apropie de persoana care poarta bratara pe încheietura mâinii sau glezna deoarece emite o aromă pe care insectele nu o  suporta. Este mic în design şi uşor de transportat, este utilizabil in orice moment, prin urmare, este considerat un produs foarte convenabil.

BuddyGuardDeasemenea este un produs sigur, care poate fi folosit chiar şi de către copii si toate grupele de vârstă pentru că este făcut de substanţe non-toxice si elegant cu diversele sale culori prin urmare, poate fi folosit ca o forma de accesoriu pentru femei şi, de asemenea ca un element de distracţie pentru copii.

BUDDYGUARD ® este  brand-ul nostru nou și îmbunătățit, este o trecere de la vechea marca Bugslock, si care oferă un mod sigur și ecologic de a te proteja pe tine si familia ta impotriva tantarilor. S-a investit mult timp cercetând cele mai bune ingrediente care sa asigure o mai buna eficacitate iar acest lucru a determinat aceasta schimbare.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress