Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Salvati 9%

Insecticid Aqua Py 165 EW (extract de piretru), Bayer

Pret vechi: 580,90 Lei
530,00 Lei
Discount: 50,90 Lei (9%)
Pune o întrebare
BYEPY165
1000 Produs(e)
+


Caracteristici cheiesi beneficii:

· Formulat pe baza unei tehnologii revolutionareanti-evaporare - FFASTTM

· Contine piretrinenaturale pure, sinergizate cu PBO(piperonil butoxid), fara solventi si este indicabil a se folosi numaiin dilutie exclusiva cu apa, asigurandu-va catemperatura produsului este de minim 10° C

· Este gatapreparat pentru aplicarea sub forma de aerosol cu volum ultra redus saupoate fi diluat cu apa pentru aplicarea sub forma de pulverizare, ceata recesau stropire.

· Activitate biocida si timpulde actiune: Produsul actioneaza instantaneu prin contact si ingestie, avand, incadrul activitatii biocide, proprietati exceptionale de flush-out, eficacitatede 97-98% pentru daunatorii vizati si un timp de actiune redus (maxim 48 ore)

· Solutie agreata de producatorii mondiali de tutun impotriva daunatoruluispecific - Lassioderma serricorne (gandacelul de tutun)

· Dupa aplicare, nu se acceseaza spatiultratat timp de 2-4 ore, interval necesar pentru generarea efectului biocid alprodusului insecticid. Spatiul tratat trebuie aerisit 1-2 ore, dupa primaaccesare. O eventuala reaplicare este recomandata a se face dupa 3-7 zile.

Unde se foloseste:

· Inincintele domestice: locuinte private

· Locatiide manipulare a alimentelor: fabrici de alimente, bucatarii comerciale,abatoare, magazine si depozite de retail alimentar, restaurante, baruri,terase, etc.

· Cladiripublice: spitaluri, cabinete medicale, hoteluri, toalete publice, cladiriadministrative, biserici, sali de spectacol, cinematografe, etc

· Ferme:in interiorul si in incinta fermelor avicole, staule de vite, sali de muls,crescatorii de bovine si porcine