Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Salvati 20%

Insecticid Foval CE, 1 litru

Pret vechi: 188,20 Lei
149,99 Lei
Discount: 38,21 Lei (20%)
Pune o întrebare
FC1L
+

Mod de actiune insecticid Foval CE

Foval CE este un insecticid eficient, ce combate insectele zburatoare (tantari, muste, etc.) si taratoare (gandaci de bucatarie) prin actiune de contact si ingestie.

Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa, alfa-cipermetrin, formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute. Cand insecta incearca sa inlature aceste particule, vine de fapt in contact cu si mai multa substanta urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de “soc” in mai putin de 30 minute, dupa care moartea insectelor survine in decurs de 24 ore.

Spectrul de activitate si mod de folosire

Foval CE este recomandat pentru combaterea mustelor, gandacilor de bucatarie, tantarilor, puricilor, plosnitelor si a altor insecte din domeniul sanatatii publice.

Se aplica in doza de 100-150 ml. in 5 litri de apa.

Solutia se aplica prin stropire in benzi cu o latime de 35 cm pentru combaterea gandacilor de bucatarie sau pe toata suprafata pentru dezinsectia spatiilor de depozitare, sau se respecta indicatiile tehnice specifice pentru insecta pe care dorim sa o combatem.

Cu 1 litru de solutie (gata preparata) se pot trata aproximativ 20 m2.

Doza ridicata (150 ml) este recomandata ca tratament initial sau cand infestarile sunt severe.

Dozele mai scazute (100 ml) vor fi folosite pentru combaterea insectelor zburatoare si ca tratamente de intretinere

Cantitatea de Foval CE

Cantitatea de apa

100-150 ml de produs in 5 litri de apa pentru cca. 100 m2

Daunatori

Muste

Plosnite

Tantari

Gandaci de bucatarie

Alte insecte din domeniul sanatatii publice