Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Salvati 11%

Insecticid Solfac Combi, 1 Litru, Bayer

Pret vechi: 360,55 Lei
319,99 Lei
Discount: 40,56 Lei (11%)
Pune o întrebare
Pretul in puncte: 320 point
SF443
1000 Produs(e)
+

Solfac Combi NF este un insecticid piretroid concentrat de contact cu un efect de soc si knock-down instant, urmat de o activitate reziduala de lunga durata, de pana la 90 de zile, concentrat cu actiune de reziduala in formulare fara solventi si inodor.

Beneficii

 • insecticid de formulare SC - Suspensie Concentrata (pe baza de apa);
 • compus din 3 substante active: Deltametrin, Esbiotrin, Piperonil Butoxid
 • foarte eficient pentru tratamente impotriva insectelor taratoare cat si zburatoare in special tantari, gandaci, muste, plosnite, capuse.
 • are o actiune de ucidere rapida, combinata cu o actiune de remanenta pana la 90 de zile.
 • nu are miros: se poate folosi si in interior.

Mod de actiune:

Insecticidul Solfac Combi NF are efect atat prin contact direct cat si rezidual fiind un insecticid formulat in suspensie concentrata (SC) cu un continut puternic de 2 piretroizi si un agent sinergic, piperonil butoxid.

Substana activa, Esbiotrin, este responsabila pentru efectul de soc urmat de un knock-down consistent. Concomitent, impreuna cu substanta activa Deltametrin prezinta un grad ridicat de fotostabilitate, proprietate ce garanteaza efecte de anihilare si control pentru o lunga durata de timp, oferind si un nivel inalt de remananta.

PBO (piperonil butoxid) in combinatie cu cele 2 substante: deltrametrin si esbiotrin garanteaza si imbunatateste activitatea biocida, crescand in acelasi timp permeabilitatea stratului de chitina pentru deltamethrin si esbiotrin, oferind in interiorul organismului daunatorului protectie impotriva degradarii enzimatice.

Solfac Combi NF este caracterizat in principal de efectul sau biocid rapid si letal cu o activitate reziduala de pana la 90 de zile. Totodata, acesta este sigur datorita lipsei solventilor, avand un miros insesizabil

Aditional, prezinta si un efect secundar de flush-out. Practic, acest efect atrage daunatorii si insectele vizate din locurile in care se ascund, facand insecticidul ideal impotriva insectelor taratoare si zburatoare.

Efectul de triplu impact al amestecului asigura activitate biocida si impotriva insectelor ce prezinta, in mod normal, rezistenta la substantele active utilizate individual. Prin sumarea modalitatilor de actiune, Solfac Combi NF ofera si un efect repelent, indepartand daunatorii si tinandu-i la distanta.

Daunatori vizati:

 • Tantari;
 • Purici;
 • Furnici;
 • Muste;
 • Plosnite;
 • Gandaci de bucatarie;
 • Daunatori specifici fermelor de animale si pasari.

Indiferent de modul de aplicare al Solfac Combi NF, este foarte important sa respecte masurile de siguranta la aplicare. Astfel, in cazul aplicarilor la interior, atat pentru siguranta locuitorilor cat si pentru eficienta tratamentului, este obligatoriu ca spatiul tratat sa nu fie accesat timp de 12-24 de ore, iar cu 6-8 ore inainte de finalizarea intervalului de restrictie, spatiul tratat sa fie aerisit in mod natural.

Este recomandata purtarea de echipamente de protectie la efectuarea oricarui fel de tratament biocid, precum: combinezon, masca cu filtru pentru gaze si particule organice, ochelari si manusi.

Produsul poate fi aplicat in zone urbane locuite (locuinte rezidentiale, centre comerciale, scoli, gradinite, spitale), areale industriale (industria alimentara, depozite) sau ferme de animale si pasari.

Pentru tratamentele de dezinsectie, insecticidul poate fi aplicat cu succes prin multiple metode, in functie de locatie, gradului de infestare, sprafata sau volumul de insecticid necesar:

 • Pulverizare cu generatoare ULV de ceata rece;
 • Pulverizare reziduala cu pompe de joasa presiune sau atomizoare;
 • Pulverizare traditionala;

Eficacitate si timp de actiune:

Solfac Combi NF provoaca un efect de knock-down instantaneu ( 87% - 5 minute; 100% -1 ora) si o mortalitate de 84% in 5 minute si 100% in 24 de ore la muste. In cazul tantarilor moratlitatea este de 100% in 2-24 ore.

Diluatie in functie de modul de aplicare:

 • Prin pulverizare 0,75% - 1.50%1 litru solutie de lucru pentru tratarea a 10m2
 • Insecte zburatoare (tantari, muste, molii, etc): 100-150 ml produs in apa in 10 l de apa
 • Insecte taratoare (gandaci, furnici, paianjeni, etc): 125-150 ml de produs in 10 l de apa

Click aici pentru a afla mai multe despre istoria si valorile marcii Bayer!